Нова пошта призначила CEO своїх представництв у Польщі, Литві та Чехії

CEO Nova Post у Польщі став Євген Тафійчук, який раніше обіймав посаду операційного директора Нової пошти в Україні. Він приєднався до команди у 2012 році у ролі вантажника, потім був керівником служби доставки, керував мережею відділень Нової пошти і став операційним директором. Саме під його керівництвом мережа зросла утричі, а швидкість доставки підвищилась – компанія стала доставляти посилки за 24 години по всій країні.

У найближчих планах Євгена – відкриття нових відділень у польських містах, впровадження нових послуг і продуктів у Польщі, розвиток інтеграцій із польськими інтернет-магазинами, а також вдосконалення клієнтського сервісу.

CEO Nova Post у Литві призначено Світлану Книжку, яка раніше очолювала роботу із національними клієнтами Нової пошти. Світлана приєдналась до компанії у 2015 році. Працювала у продажах та була регіональною директоркою цього напряму у Києві. У вересні її команді вдалося повністю відновити довоєнні обсяги роботи з клієнтами.

Нині, на посаді CEO Nova Post у Литві, вона вже запустила відділення у Вільнюсі та Каунасі й надалі планує розвиток та популяризацію продуктів і послуг компанії.

Nova Post у Чехії очолив Володимир Стеренчук. Раніше він очолював R&D напрямок і відповідав за розробку інновацій для всіх напрямків бізнесу — від роботизації терміналів до доставки дронами. До Нової пошти він приєднався у 2020 році у ролі директора із термінальної логістики. Потім став керівником напрямку досліджень та розробок продуктів зі швидкості, а пізніше керував відділом інновацій.

У найближчих планах Володимира отримання усіх дозвільних документів та ліцензій для роботи компанії, а також відкриття перших відділень у Чехіі вже у червні 2023 року.

Source https://novaposhta.ua/news/rubric/2/id/11306